Inloggen klantensite

100 jaar Mitsubishi Motors

Mitsubishi Motors heeft in de afgelopen 100 jaar een indrukwekkende historie opgebouwd. Geen segment is overgeslagen: van luxueuze sedan tot onverwoestbare bestelauto en van compacte stadsauto tot terreinwagens waarvoor geen pad onbegaanbaar is. En laten we ook de sportieve modellen en rallykanonnen niet vergeten. In al hun diversiteit zijn er genoeg overeenkomsten te benoemen: innovatief, betrouwbaar en de drie trotse diamanten op de grille.

Kortom, een geschiedenis om met trots op terug te kijken en bij stil te staan.

Klik hier voor een overzicht van een groot aantal milestones uit 100 jaar Mitsubishi Motors.

Met de nummer 1-positie in de automankementen-test van de Consumentenbond – die is gepubliceerd in de Consumentengids van december 2016 – wordt de betrouwbaarheid en daarmee ook de veiligheid van de Mitsubishi-modellen opnieuw onderstreept. Ook in de Duitse en Amerikaanse pechstatistieken zijn de modellen van Mitsubishi Motors structureel minder storingsgevoelig dan veel klassegenoten.

Mitsubishi Motors begint 2019 met volop voordeel op alle modellen en kan oplopen van 1.000,- euro korting op de Space Star tot 3.000,- inruilvoordeel op een Outlander PHEV