Inloggen klantensite

Klantbelofte

Stelt u zich voor dat u door het leven gaat met meer opwinding, vertrouwen en verbondenheid met de wereld om u heen. Nissan Intelligent Mobility omvat de drie belangrijkste kernbegrippen van innovatie: Nissan Intelligent Driving, Nissan Intelligent Power en Nissan Intelligent Integration. Van voertuigen die u afzetten op uw eindbestemming, zichzelf inparkeren tot aan elektrische auto’s waarvan de batterij tijdens het rijden op de snelweg wordt opgeladen: het is allemaal onderdeel van de nabije toekomst. En deze toekomst krijgt al vorm in de Nissan waarin u vandaag de dag rijdt.

Binnen afzienbare tijd kunt u over een auto beschikken die de stress van het rijden elimineert en het plezier laat heersen. De auto kan u oppikken, door druk verkeer navigeren en zelf parkeerplekken vinden. En met één druk op de knop krijgt u probleemloos de controle over het stuur terug. De auto kan zelfs communiceren met andere auto’s en voetgangers. Nissan test vandaag de dag geavanceerd autonoom rijden op de openbare weg. Dit betekent dat deze revolutionaire rijervaring binnen handbereik is.

QASHQAI maakt de weg vrij voor de toekomst van mobiliteit

In 2018 zal de Nissan Qashqai met ProPilot ons eerste crossover voertuig in Europa zijn uitgerust met autonome technologie.Met ProPilot zal de nieuwe Qashqai autonoom en veilig kunnen rijen in een rijstrook, ook als de verkeersomstandigheden op de snelweg druk zijn. De Nissan Serena was het eerste model dat in 2016 met ProPilot in Japan gelanceerd werd en zal vanaf najaar 2017 door de nieuwe Nissan LEAF in Europa worden gevolgd.

 

 

De nieuwe Nissan LEAF 2018

Hij staat in onze showroom: de nieuwe Nissan LEAF. Hét icoon van Intelligent Mobility, waarmee u uw leven dagelijks simply amazing kunt maken. Zonder uitstoot van schadelijke stoffen en met slechts 4% bijtelling!

De intelligentie van de nieuwe LEAF zit onder meer in het unieke e-Pedal en in de ProPILOT en ProPILOT Park systemen. Wanneer de auto u helpt bij de bestuurderstaken, geniet u nog meer van elke rit.

U rijdt de nieuwe Nissan LEAF al vanaf € 33.990,- . Kom naar onze showroom om het rijcomfort en de innovatieve technologie te ervaren met een uitgebreide proefrit. Wij begroeten u graag!

VOEL DE KRACHT VAN PURE PRESTATIE

E-PEDAL

Accelereren, afremmen en stoppen met slechts één pedaal. Ja, het kan! Het moeiteloze e-Pedal is alles wat u nodig hebt in de nieuwe Nissan LEAF. Het is simpel, leuk en geeft u ook nog eens meer controle.

KRIJG ONDERSTEUNING WAAR NODIG

PRO-PILOT

Activeer Nissan ProPILOT als u in de file staat of op een eenbaansweg rijdt om te versnellen, af te remmen of te stoppen. Het zorgt er ook voor dat u in het midden van de rijbaan blijft en het houdt uw dode hoeken in de gaten.

ONTDEK MEER OM U HEEN

PRO-PILOT PARK

Parkeer als een pro met ProPILOT. Geen ingewikkeld handen- en voetenwerk meer: ga lekker achterover zitten en geniet van het uitzicht. Met de nieuwe Nissan LEAF wordt parkeren een koud kunstje.

Voor uw eerste kennismaking met de nieuwe LEAF klik hier.